Za Poduzeća

Kako Astrax Funkcionira?

1. Registrirajte se

Registrirajte profil svoje tvrtke na našoj platformi. Stvaranjem profila imate mogućnost objaviti oglas s opisom svog projekta i zatražiti ponude od knjigovodstvenih agencija.

2. Objavite Projekt

Ukratko opišite svoje poslovanje, koliki promet očekujete, broj ulaznih i izlaznih računa, koje usluge tražite te ostale informacije koje bi mogle pomoći knjigovodstvenim agencijama da Vam što preciznije definiraju ponudu.

3. Prikupite Ponude

Nakon što objavite projekt, knjigovodstvene agencije se javljaju Vama sa svojim ponudama. Sve ponude možete vidjeti na jednom mjestu te ih jednostavno možete usporediti i odabrati onu koja Vam najviše odgovara.

4. Odaberite Knjigovodstvenu Agenciju

Kada prikupite sve ponude, na jednom mjestu ih možete pregledati, analizirati i u konačnici odabrati onu ponudu koja cijenom i kvalitetom najviše odgovara Vašim preferencijama.

Vrste Projekata

Knjigovodstvo

Zatražite sve vrste knjigovodstvenih usluga koje su Vam potrebne za poslovanje. Neovisno jeste li poduzeće, obrtnik, pojedinac ili udruga, možete zatražiti sve vrste knjigovodstvenih usluga: URA, IRA, obračun PDV-a, obračun putnih troškova, amortizacija te sve ostale knjihovodstvene usluge.

Obračun Plaća

Zatražite ponude za sve usluge povezane sa zaposlenicima. Prijava i odjava zaposlenika, izrada ugovora o radu i ugovora o djelu, obračun plaća, izrada naloga za plaćanje koji se odnose na poreze i doprinose, izrada JOPPD obrazaca, obračun autorskih honorara, naknada ugovora o djelu i ostalo.

Revizija

Zatražite ponude od neovisnih revizora i revizorskih kuća ako Vam treba pregled ispravnosti financijskih izvještaja, priprema poreznih prijava, prijedloge reorganizacije s ciljem snižavanja troškova i povećanja prihoda te ostele revizorske usluge.

Ostalo

Zatražite pomoć u izradi poslovnog plana koji Vam je potreban za dobivanje kredita ili poticaja, razne savjetodavne usluge ili usluge izvještavanja kako bi redovno pratili zaradu, troškove i sve važne financijske pokazatelje.

Prednosti

Kvaliteta

Uspoređivanje ponuda i satnica svih knjigovodstvenih agencija pomoći će Vam u konačnom odabiru najkvalitetnije agencije.

Transparentnost

Prikupljanjem ponuda svih agencija na jednom mjestu stvara se transparentno okruženje za odabir knjigovodstvene agencije.

Podrška

Pružamo Vam potporu tijekom svakog koraka procesa, stojimo Vam na usluzi i pomažemo u odabiru najbolje agencije.

Isplativost

Javnom aukcijom knjigovodstvene agencije se natječu za Vaš projekt što će rezultirati postizanjem najnižih cijena usluga.

Cijena

Za sva poduzeća koja su u potrazi za knjigovodstvenom agencijom, registracija i pristup Astrax-ovim uslugama su u potpunosti besplatne.

Često Postavljana Pitanja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ponude mogu zatražiti sve fizičke i pravne osobe, od poduzeća, obrtnika, pojedinaca do udruga i organizacija.

Registriraj se i zatraži ponude od knjigovodstvenih agencija