Za Knjigovodstvene Agencije

Kako Astrax Funkcionira?

1. Registrirajte se

Registrirajte svoju knjigovodstvenu agenciju na našoj stranici. Izradom profila omogućujete zainteresiranim klijentima da Vas pronađu na našoj stranici, a također ćete dobiti i mogućnost da pretražujete projekte potencijalnih klijenata i šaljete im svoje ponude.

2. Pretražite Aktivne Projekte

Nemojte uzaludno trošiti vrijeme i novac kako bi došli do novih klijenata. Astrax klijente dovodi Vama. Na stranici možete na jednom mjestu pronaći sve potencijalne klijente koji su u potrazi za knjigovodstvenim uslugama.

3. Objavite Ponudu

Pregledajte projekte svih potencijalnih klijenata, analizirajte svaki od njih te direktno kontaktirajte klijenta i pošaljite mu svoju ponudu za knjigovodstvene usluge.

4. Dogovorite Suradnju

Nakon analize svih ponuda, potencijalni klijenti će odabrati najbolju ponudu i ako je baš Vaša ponuda bila najbolja možete sklopiti suradnju i započeti s poslovanjem.

Vrste Projekata

Knjigovodstvo

Zatražite sve vrste knjigovodstvenih usluga koje su Vam potrebne za poslovanje. Neovisno jeste li poduzeće, obrtnik, pojedinac ili udruga, možete zatražiti sve vrste knjigovodstvenih usluga: URA, IRA, obračun PDV-a, obračun putnih troškova, amortizacija te sve ostale knjihovodstvene usluge.

Obračun Plaća

Zatražite ponude za sve usluge povezane sa zaposlenicima. Prijava i odjava zaposlenika, izrada ugovora o radu i ugovora o djelu, obračun plaća, izrada naloga za plaćanje koji se odnose na poreze i doprinose, izrada JOPPD obrazaca, obračun autorskih honorara, naknada ugovora o djelu i ostalo.

Revizija

Zatražite ponude od neovisnih revizora i revizorskih kuća ako Vam treba pregled ispravnosti financijskih izvještaja, priprema poreznih prijava, prijedloge reorganizacije s ciljem snižavanja troškova i povećanja prihoda te ostele revizorske usluge.

Ostalo

Zatražite pomoć u izradi poslovnog plana koji Vam je potreban za dobivanje kredita ili poticaja, razne savjetodavne usluge ili usluge izvještavanja kako bi redovno pratili zaradu, troškove i sve važne financijske pokazatelje.

Prednosti

Akvizicija Klijenata

Uspoređivanje ponuda i satnica svih knjigovodstvenih agencija pomoći će Vam u konačnom odabiru najkvalitetnije agencije.

Brendiranje

Prikupljanjem ponuda svih agencija na jednom mjestu stvara se transparentno okruženje za odabir knjigovodstvene agencije.

Podrška

Pružamo Vam potporu tijekom svakog koraka procesa, stojimo Vam na usluzi i pomažemo u odabiru najbolje agencije.

Niži Troškovi

Javnom aukcijom knjigovodstvene agencije se natječu za Vaš projekt što će rezultirati postizanjem najnižih cijena usluga.

Cijena

Za sve knjigovodstvene agencije koje su u potrazi za novim klijentima, Astrax-ove usluge su u potpunosti besplatne

Često Postavljana Pitanja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ponude mogu zatražiti sve fizičke i pravne osobe, od poduzeća, obrtnika, pojedinaca do udruga i organizacija.

Registrirajte knjigovodstvenu agenciju i pronađite nove klijente